top of page
Voldoening door veerkracht.
Buro Pienter - Logo - Inverted.png

Voldoening door veerkracht.

Wel zo Pienter.

Over ons
Abstract Shapes
Buro Pienter - Logo - Transparant.png

Wij geloven dat iedereen plezier en voldoening kan ervaren in leven en werken door grip te hebben op gedachten, gevoel en gedrag en vanuit die verbinding veerkrachtig in veranderingen mee kan gaan.

Daarom ondersteunen wij individuele professionals en teams in het ontwikkelen van impactvolle gewoontes om daarmee de invloed die zij hebben positief in te zetten. Om echt een waardevolle bijdrage te leveren vanuit plezier, ambitie en een gezonde dosis lef.

Dit doen wij op een verfrissende manier, met voldoende diepgang, praktische handvatten en een knipoog. Een manier die patronen aan het licht brengt en prikkelt om in beweging te komen. Wel zo Pienter. 

Onze methode is gefundeerd in de gedragswetenschappen, getoetst in het echte leven en bevat daarom een eclectische mix van elementen uit de positieve psychologie, andragogiek, pedagogiek, systemisch werk, antropologie en communicatieleer.

De methode van Pienter is toegankelijk via trainingen, workshops, inspiratiesessies en coaching trajecten.

Wie zijn wij?
Similing Team
Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Individuele trajecten

Voor de kiezen of zelf kiezen? Een ontdekkingstocht naar wat jou plezier en voldoening geeft en hoe je meer lef kan ontwikkelen om van hieruit te werken.

Teamtraject

Teamdagen

De kracht van de kudde.

Van werkdruk naar werkgeluk.

Bepaal als team de route die je af wilt leggen om meer te doen van dat wat werkt.

Laat ons een inspirerende dag faciliteren waarin teamontwikkeling zich vertaalt in concrete toekomstgerichte acties.  Zelf een thema kiezen kan uiteraard ook.

Trainingen

Trainingen

Ontdek meer.
Workshops
Professional conference table

Workshops

In onze workshops staan onderwerpen centraal die bijdragen aan het ontwikkelen van gewoontes waarmee het beste uit de professionals zelf en de organisatie gehaald kan worden. Wij hebben interessante workshops ontwikkelt rondom verschillende thema’s, zoals werkgeluk, zingeving, professionele ruimte, focus, vitaliteit, veerkracht en teamdynamiek. Uiteraard stemmen we de workshops af op uw organisatie. 

Coaching

Coaching

Contact
Buro Pienter - Logo - Inverted.png

Hoe kunnen we helpen?

Stuur ons een berichtje door het formulier in te vullen. Een email of belletje mag ook altijd. 

Buro Pienter

Sneek - Heeg

 

info (at) buropienter.nl


06 - 12345678

Bedankt voor je bericht. We nemen spoedig contact met je op.

bottom of page